Tropical Általános Eledel Gran. 100ml/50g Dobozos

Halak-Hüllők

Tropical Általános Eledel Gran. 100ml/50g Dobozos

Termékkód: 60403
Raktár információ: Érdeklődjön
db

A TROPICAL GRANULAT rendszeres etetése biztosítja a hatékony súlygyarapodást, valamint az alapvető vitaminokat, makrotápanyagokat és nyomelemeket. Különösen ajánlott az ikrás tenyészállomány és a nagy termetű fajok fiatal halainak. Értékes állati és növényi eredetű, alapető aminosavakban gazdag fehérjével látja el őket. A süllyedő szemcsék egy része a fenékre kerül, ahol a Corydoras és más törpeharcsák elfogyasztják. A TROPICAL GRANULAT nagy tápértéke felhasználható a lábadozási időszakban, amikor a halaknak még több gondoskodásra és nagy energiatartalmú, könnyen emészthető, vitaminokban és nyomelemekben gazdag táplálékra van szükségük. Másik figyelemre méltó összetevő a stabilizált C-vitamin, amely növeli a halak ellenálló képességét a betegségekkel szemben, gyorsítja a sebek és a horzsolások gyógyulását, továbbá megakadályozza a fiatal halak csontozatának deformálódását.

összetétel:
hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék, gabonafélék, hús és állati származékok, algák, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok (ideértve a zeolitot: 1%)

tápértékkel rendelkező adalékanyagok (kg-onként):
vitaminok, pro-vitaminok és hasonló hatású, kémiailag jól meghatározott anyagok:
A-vitamin: 16800 NE; D3-vitamin: 1360 NE; E--vitamin: 86 mg; C--vitamin: 280 mg
nyomelemek vegyületei:
E1 (Fe): 26,5 mg; E6 (Zn): 7,2 mg; E5 (Mn): 5,3 mg; E4 (Cu): 1,2 mg; E2 (I): 0,15 mg; E8 (Se): 0,15 mg; E7 (Mo): 0,03 mg
lecitin
színezőanyagok
antioxidánsok

analitikai összetevők:
nyersfehérje: 50%, nyersolajok és -zsírok: 12%, nyersrostok: 3%, nedvességtartalom: 10%

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek