Hírek

2013.11.24

Az élmény kedvéért

Több hónapos szünet után a hétvégén Horvátországban tér vissza a versenypályára az LP Racing versenyzőpárosa, Lónyai Pál és Garamvölgyi Zoltán megannyi honfitársukhoz hasonlóan vesz részt a Santa Domenica Rally Show-n.

A Santa Domenica Rally Show bár viszonylag rövid múltra tekinthet vissza, ennek ellenére komoly népszerűségnek örvend a versenyzők körében és nemcsak Horvátország határain belül. Az idei évben a szervezők már több mint 30 magyar páros nevezését regisztrálták a november 23-24 között megrendezésre kerülő versenyükre, melyek között a magyar terepralisokat képviselve ott lesz Lónyai Pál és Garamvölgyi Zoltán is.

"A múlt hétvégén mi is ott voltunk az AMS Expon, ahol jó volt kicsit megmozgatni a BMW-t, de itt igazából csak a közönséget szerettük volna szórakoztatni. Természetesen megnéztük a bajnoki szezon befutóját is és ezúton szeretnék gratulálni a magyar bajnokoknak." - mondta Lónyai Pál, aki utoljára augusztus végén, a lengyel világkupa futamon szállt versenybe, a Hungexpon záruló magyar bajnoki futamon sem állt rajthoz. "Az elmúlt hetekben-hónapokban rettenetesen elfoglaltak voltunk, így nem jutott idő a versenyzésre. Nem tudom mire számítsunk Horvátországban, mert ez nem igazán tereprali verseny, sokkal inkább egy rali show, de ahogy hallom nagyon jó a hangulat és sok a néző, így örömmel mondtunk igen a szervezők megkeresésére."

"Játszani jöttünk, nem is érdekel, hogy milyen eredménnyel teljesítünk, az a fontos hogy kicsit kárpótoljuk a kimaradt hónapokat és egy kicsit jól érezzük magunkat így az év vége felé közeledve." - foglalta össze a célokat Garamvölgyi Zoltán a csapat navigátora.  "Az egyelőre még bizonytalan, hogy én is fogok e tudni menni Palkóval, mert két hete műtötték a lábamat, így nagy kérdés hogy be tudom e magam passzírozni a nem hajló lábammal az autóba. De szerencsére itt ebből nem lesz gond, biztosan találunk valakit a helyemre. Egy kicsit ugyan csorbít a dolog szépségén, hogy péntek este szakad az eső, viszont ez kedvezhet a BMW-nek a rengeteg raliautó között."

A Rally Show Santa Domenica programja:
november 23. szombat:
• 10:00 – 12:00 pályabejárás Gy1.-3.
• 12:00 – 14:00 pályabejárás Gy2.-4.
• 14:00-tól adminisztratív átvétel
november 24. vasárnap:
• 8:30 Gy1. Savršćak jobb
• 8:30 Gy1. Savršćak bal
• 8:30 Gy1. Savršćak jobb
• 8:30 Gy1. Savršćak bal
• 17:30 - Díjkiosztó

Kövessen minket online csatornáinkon:
www.lp-racing.com, facebook.com/lpracinghu, facebook.com/BioextraSport , youtube.com/bioextra

Az LP Racing kiemelt partnere: Bioextra ZRt.
utazásban partnerünk: Sun&Fun

együttműködő partnereink: GarZone Racing, Morino Rent Kft, Fedima Tyres, Sparco, Music FM, Nemzeti Sport, rallysport.hu, tereprali.com, todoterreno.pt

 

← vissza a hírekhez ↑ ugrás az oldal tetejére