Hírek

2014.05.08

Az LP Racing első versenyére készül 2014-ben

LP Racing"A tél folyamán a BMW X5-ös versenyautónk teljes felújításon esett át, a Nissan Pick Up-on pedig még nagyobb munkát végeztünk el: Az új V8-as motor, komplett új futómű és fékek csak néhányat jelentenek a feljavított/átalakított dolgok közül.

Sajnos az új gátlók a vártnál lassabban érkeznek be, ezért a megújult és jelentősen megvadított Nissan bemutatkozására még várni kell, a Riverside Baja-n az X5-tel állunk rajthoz.

Az egész csapat teljes versenylázban ég, a srácok nagyon keményen dolgoztak és Zolival mi is tűkön ülünk, nagyon várjuk a rajtot. A Riverside Baja egyik érdekessége, hogy a szombati napon az itt megrendezett rally verseny “rövid” pályáin megyünk többször végig. A rövid 7, 10, 11 km-es szakaszokat jelent, a nézők számára egész biztosan nagyon látványos és pörgős lesz a szombat, reméljük sokan lesznek. Vasárnap pedig a tereprally-ra jobban jellemző 200 km-t kell megtenni.

Örömmel jelenthetek be még egy újdonságot, a Dr Lachmann Norbert és Megyeri Ákos – GarZone színekben induló – versenyzőpáros minket bízott meg az általuk használt T1 Pajero versenyautó szervizelésével és a versenyeken való szerviztámogatásával. Ők is ugyanolyan elszántak mint mi, nemrég tesztelték a versenyautót és felkészülten várják az idei év első versenyét.

A mezőnyben sok komoly ellenfelet látunk a rajtlista alapján, ez természetesen nagyon jó hír hiszen a versenyzés semmit nem ér ha kevés az ellenfél. Nem kérdés hogy komoly harca kell készülni, de úgy gondolom, hogy jó esélyünk van akár a győzelemre is, az biztos, hogy mi mindent meg fogunk tenni érte!”

Lónyai Pál

Kövessen minket online csatornáinkon:
www.lp-racing.com, facebook.com/lpracinghu, facebook.com/BioextraSport , youtube.com/bioextra

Az LP Racing kiemelt partnere: Bioextra ZRt.
utazásban partnerünk: Sun&Fun

együttműködő partnereink: GarZone Racing, Fedima Tyres, Sparco, Music FM, Nemzeti Sport, Májer Motorsport, rallysport.hu, tereprali.com, todoterreno.pt

← vissza a hírekhez ↑ ugrás az oldal tetejére