Hírek

2015.02.12

LP Racing 2015 TERVEK

LP RacingHiányzik a BMW?

- Igen, csapatunk minden tagjának.

Viszont hamarosan kész az új autó..

- Az még azért odébb van, de gőzerővel folyik a munka.

No de akkor mikor lesz kész?

- Az LPR Porsche Macan a legrangosabb hazai versenyen, a Hungarian Baja-n debütál éles formában. Szigorú ütemterv szerint haladunk, nem látok olyan veszélyt, ami ezt az elképzelést meghiúsíthatná.

 Mesélj még az autóról..

- 5.0 V8 (Ford) , sadev váltó, BOS gátlók, minden mást mi csinálunk hozzá, azaz Frank,Krisz, Berci és a fiúk. Nagy kaland egy autó építése, nagyon örülök hogy ilyen profi csapattal dolgozhatok együtt, tényleg hajtanak ahogy lehet.

Mire lesz képes a Macan?

- mindenre amit kihozunk belőle..

Ki fog navigálni, hiszen a H bajat a navigátorod Garamvölgyi Zoli rendezi..

- Bercivel (Horn Albert)megegyeztünk, hogy ő lesz a navigátor sőt, több versenyen is, hiszen a Zoli vagy 4 versenyt rendez. Sőt, Zolival még azt is megbeszéltük, hogy lesznek versenyek ahová elviszi a Nissant mint pilóta. Nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a csapatom :)

Mi a véleményed a szakág vezetése körüli változásokról?

- Nincs véleményem konkrétan, de szerintem a 2014 egy jó év volt sok versennyel, az eddigi szakág vezetés sokat dolgozott és vannak jól látható eredményeik, így nem nagyon értem miért kell vagy kiknek kell a változás, de a TR már csak ilyen. Remélem idén minden verseny megrendezésre kerül és hogy több autó fog indulni mint korábban.

 

← vissza a hírekhez ↑ ugrás az oldal tetejére