Hírek

2013.05.24

Kezdés a TOP 5-ben

Tervszerűen kezdte a Céltrans 97 – Rábaköz Kupát Lónyai Pál és Garamvölgyi Zoltán, az LP Racing versenyző párosa második leggyorsabb magyar párosként az abszolút negyedik helyen zárta a péntek délutáni prológot.

A Győr-Moson-Sopron megyei Himod látja vendégül ezen a hétvégén a Tereprali OB mezőnyét, amely a FIA CEZ Kupa státusznak köszönhetően komoly nemzetközi erősítést kapott. Itt van például a korábbi magyar bajnok és a Világkupa sorozat tavalyi ezüstérmese, Miroslav Zapletal, a Nagykállón első futamgyőzelmét ünneplő Adam Malysz, de ne menjünk ilyen messzire, hiszen ismét harcba szállt két korábbi bajnokunk, Fazekas Károly és Szalay Balázs is.

Ebben a nemzetközi mércével is roppant erős mezőnyben igyekszik helyt állni az LP Racing X5-ös BMW-jével Lónyai Pál és Garamvölgyi Zoltán is, akik remekül kezdték a verseny első napját. "Az volt a tervünk, hogy ma az első 5-ben végezzünk, amit maradéktalanul teljesítettünk." - mondta Lónyai a nap végén, akinek neve mellé a negyedik legjobb időt jegyezték be az 5 kilométeres bemelegítő szakaszon. ”Az előző verseny nagyon rövidre sikerült számunkra, így különösen élveztük, hogy száguldozhatunk egy kicsit. Nagyon várjuk a holnapi napot, úgy érzem minden adott ahhoz, hogy versenyezzünk egy jót." A csapat Nissan Pickup-jával Fekete Antal és Tóth György is remek munkát végzett pénteken, komoly ellenfeleket megelőzve, közvetlenül Lónyaiék mögött az 5. helyen érkeztek célba.

Céltrans 97 – Rábaköz Kupa prológ eredmények:

  1. Zapletal/Marton, Hummer H3 3.03
  2. Szalay/Bunkoczy, Opel Mokka +8
  3. Komornicki/Kolodziej, Mitsubishi L200 +12
  4. Lónyai/Garamvölgyi, BMW X5 +16
  5. Fekete/Tóth Gy., Nissan Pickup +20
  6. Fodor/Mesterházi, Toyota Hilux +20
  7. Malysz/Marton, Toyota Hilux +22…

Kövessen minket online csatornáinkon:
www.lp-racing.com
facebook.com/lpracinghu
facebook.com/BioextraSport
youtube.com/bioextra

Az LP Racing kiemelt partnere: Bioextra ZRt.
utazásban parterünk: Sun&Fun
együttműködő partnereink: GarZone Racing, Morino Rent Kft, Fedima Tyres, Whistler Racing, Sparco, Music FM, Nemzeti Sport, rallysport.hu, tereprali.com, todoterreno.pt

← vissza a hírekhez ↑ ugrás az oldal tetejére