Sheila Puha Tappancs mancsápoló körömvirág-kivonattal 50 ml

Kutya

Sheila Puha Tappancs mancsápoló körömvirág-kivonattal 50 ml

Sheila Puha Tappancs mancsápoló körömvirág-kivonattal 50 ml

Termékkód: SHE4336
Raktár információ: Érdeklődjön
db
  • klinikailag igazoltan hipoallergén
  • állatokon nem tesztelt
  • kézzel készült, magyar termék
  • növényi összetevőkből előállított
  • pálmaolaj felhasználása nélkül készült
  • mesterséges színezéket nem tartalmaz
  • kőolajszármazékot nem tartatalmaz
  • kölyökkortól használható

A Puha Tappancs mancsápoló krémben lévő különleges növényi olajok és zsírok megvédik a mancsot a kiszáradástól, bőrvédő és bőrkondicionáló hatásúak. Használatával a bőr kiszáradása, kirepedezése megelőzhető, a bőr rugalmasabb lesz, nem repedezik be, nem törik meg. Gyorsan beszívódó krém, amely a mancsoknak hosszan tartó hidratáltságot, rugalmasságot biztosít.

Akkreditált laboratórium közel egy hónapos szakszerű vizsgálatai támasztják alá, hogy a készítmény antiallergén hatású, nem tartalmaz olyan összetevőt, amely allergizálna, tisztaságának köszönhetően az érzékeny bőr ápolására a legmegfelelőbb.

Azért, hogy a krém minél tovább megőrizze tisztaságát, új technológiával készült, légmentes tégelybe került. Ennek köszönhetően már nem kell közvetlenül a krémbe nyúlnia, és szennyeződések sem kerülhetnek bele. Praktikus adagolófejének köszönhetően csak annyi krémet adagol, amennyire szükség van. Ennek a technológiának köszönhetően a tégelyben lévő krém 100%-át fel tudja használni, a flakonban maradék nem marad.

Lejárati idő:
Az eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év.

Tárolási előírások:
Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

Összetevők:
víz, sheavaj, kapril és kaprin trigliceridek, olajfagyümölcs-olaj, metil-glukóz-szeszkvisztearát, szójaglicin, körömvirágkivonat, benzil-alkohol, glicerin, benzoesav, szorbinsav, tejsav

Vélemények

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

Ajánlott termékek